Software ontwikkelen begint met een goed idee. Samen brengen we dat idee tot leven. Jij als specialist binnen je vakgebied, wij vanuit onze expertise in IT oplossingen.

Voor het uitbesteden van programmeerwerk bent je bij FlavorIT aan het goede adres. Er is ruime ervaring aanwezig in een verscheidenheid van programmeertalen zoals C#(.NET), Delphi en PHP maar ook in oudere omgevingen voor het onderhoud van reeds gemaakte software zoals Visual Basic 3-6, .NET 1.1 of 2.0.

Bij de meeste projecten komt ook data opslag kijken. Wij hebben een gespecialiseerd team beschikbaar met ruime ervaring op de bekendste commerciƫle database servers zoals: Microsoft SQL Server (2000-2022) of MySQL en Firebird.

Voor meer informatie over de ontwikkeling van software of het automatiseren van bedrijfsprocessen kun je contact met ons opnemen.

Voor al onze opdrachten geldt: je krijgt vooraf een heldere offerte zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Hierbij zijn zowel de doorlooptijd als kosten een belangrijk uitgangspunt voor een plezierige samenwerking. Het resultaat: betaalbare en slimme software die doet wat je wilt.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Menu