Flask

Analyse

desireewillemsen.nl helpt u graag bij uw vraagstuk. Na het duidelijk krijgen van uw vraag gaan wij in uw organisatie kijken met welke ICT-omgevingen u werkt. Wij hebben dan een goed beeld van de wensen en de oplossing die reeds in uw bezit zijn. Wij kunnen zo een goede analyse maken voor een oplossing van uw vraagstuk.

Project

Projecten

Wanneer u zich kunt vinden in de door ons aangeboden oplossing, starten wij in samenwerking met uw organisatie een nieuw project. Doordat de oplossing reeds is bedacht en beschreven kan het project zonder oponthoud worden ontwikkelt. Het project kent diverse fasen waarin (eventueel) voortschrijdende inzichten nog kunnen worden aangepakt. U heeft tijdens de bouw inzichten hoe de ontwikkeling verloopt. Na afloop kan de software in uw organisatie worden geïnstalleerd en kunt u direct gebruik maken van uw software.

magic

Koppelingen

Als tijdens de analyse naar voren is gekomen dat u diverse systemen heeft waarin gegevens worden opgeslagen kunnen wij in samenwerking met u er voor kiezen om de gegevens van uw huidige softwarepakket(ten) te gebruiken. Zo voorkomt u dat u op meerdere plaatsen gegevens moet bijwerken. U gebruikt de gegevens uit uw huidige softwarepakket(ten) en wij maken een koppeling voor de nieuwe software als deze (nog) niet bestaat. Zo bespaart u tijd en uw gegevens zijn altijd up-to-date. De nieuwe software zal dan gebruik maken van de gegevens van uw huidige software.

Apps

Maatwerk

Een standaard oplossing is soms niet voldoende om aan al uw wensen te voldoen. Dit wordt duidelijk tijdens de analyse en de beschrijving van de oplossing. Wij hebben dan een inzicht gemaakt wat er voor uw organisatie op maat ontwikkelt moet worden. Na het doornemen van deze oplossing kunnen wij een project starten voor het ontwikkelen van dit maatwerk.